Home

Een boekhouder of boekhoudster verzorgt de boekhouding van één of meerdere ondernemingen of zelfstandigen. Wanneer ik ondernemers vertel wat ik doe: Ik leer ondernemers zelf grip op cijfers te krijgen zodat ze werkelijk bouwen aan een financieel succesvol bedrijf” dan is het meest voorkomende antwoord: Daar heb ik een boekhouder voor.” Los van het feit dat ‘Grip op cijfers hebben' veel en veel verder gaat dan het doen van je boekhouding (daar vertel ik een volgende keer graag meer over!), blijkt dat ondernemers oprecht geloven dat ze er goed aan doen om de hele administratie eens per kwartaal naar de boekhouder te brengen.

Kan of mag je als accountantskantoor ook een administratiekantoor aanhouden? Dan boekt jouw boekhouder al je bonnetjes en facturen, maakt de btw-aangifte op en verstuurt deze. En die rol is minstens zo belangrijk (of eigenlijk belangrijker) dan de administratieve, verwerkende taak die een boekhouder doet. Door de persoonlijke benadering en korte lijnen kunnen wij u accuraat en doeltreffend begeleiden: van het voeren van de administratie -tot aan de fiscale aangiften. Wanneer u uw administratie uitbesteedt wilt u zeker weten dat dit goed gebeurt.

Maar ook als startende ondernemer bent u bij Administratiekantoor de Goeijen welkom. Wij verzorgen alle denkbare en gewenste rapportages die nodig zijn om uw bedrijf optimaal te laten draaien. Lijkt het u prettig om tijd te besparen op uw administratieve taken en rapportages? Je kunt dan denken aan situaties als wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe woning is gekocht, bijzondere ziektekosten zijn gemaakt of reiskosten voor werk, en niet duidelijk is hoe dit in de aangifte moet worden opgeven. Uw financiële administratie is mede bepalend voor het succes van uw onderneming.

Koppel Advies helpt u graag om deze tijd uit te sparen. Heeft u uw administratiekantoor al gemachtigd? Het is dus zo dat een accountant wel alle werkzaamheden van een boekhouder mag doen, maar op dit punt dus niet andersom. Daar waar je als Accountant , in de regel, bij middelgrote en grote bedrijven werkzaam bent, is de Boekhouder meestal in het MKB werkzaam. Administratiekantoor Sairam doet niet het werk van de accountant maar dat van de boekhouder. De noodzaak van een goede boekhouding : naast de verplichtingen richting de belastingdienst is er ook financieel voordeel te behalen uit een goede boekhouding.

Toch zijn er in de praktijk ook veel overlappende werkzaamheden en zijn er accountants die uitvoerende taken aanbieden. Wij zijn úw belastingadviseur en administratiekantoor in de regio Emmeloord. Bijvoorbeeld: Jij maakt een factuur in een ander programma dan waarin je boekhouder werkt. 2 Onze Minister kan de stichting administratiekantoor ter zake van zwaarwegende en principiële beslissingen een bindende steminstructie geven. De fiscale en bedrijfseconomische advisering omvat herstructureringen van ondernemingen, overnames, financiële- en successieplanning, het inrichten van administraties en begeleiding van financieringsaanvragen.

Een boekhouder zal immers op jaarbasis meer tijd besteden aan jouw boekhouding dan een accountant. Als financieel adviseur geven wij aan onze klanten financieel en fiscaal advies bij diverse vraagstukken en belastingzaken. Deskundigheid, betrokkenheid en de advisering aan u als klant staan bij Administratiekantoor de Goeijen centraal. Vraag uw boekhouder wel om tijdig te laten weten wanneer de beoogde werkzaamheden buiten de begroting vallen. De geautomatiseerde verwerking wordt gedaan met administratieve software; een zeer goed en modern financieel programma.

Sommige ondernemers willen echter dat wij meer doen, dan kunnen wij ook uw kwartaalaangiften verzorgen. Een goede boekhouder? Indien een accountant(skantoor) een administratiekantoor wil oprichten of overnemen om daarmee een deel van de dienstverlening buiten het voor accountants geldende stelsel van kwaliteitsbeheersing te kunnen plaatsen, past dit niet bij de uitgangspunten die ten grondslag liggen aan het SRA-label. Gelukkig bent u nu in contact gekomen met administratiekantoor du Pont. Tevens dragen wij zorg voor het samenstellen van belastingaangiften voor zowel particulieren als ondernemers.

C. beslissingen waarbij wordt afgeweken van een door Onze Minister aan de stichting administratiekantoor bekend gemaakte strategie tot de verkoop van aandelen, dan wel beslissingen die uitvoering van zo'n strategie bemoeilijken. Jouw boekhouder verstuurt je aangifte BTW, stelt je jaarrekening op en dient je aangifte inkomstenbelasting in. Volgens de aanklager wist Gröning destijds heel goed wat hij deed en heeft hij bewust meegewerkt aan de Holocaust. Bent u op zoek naar een administratiekantoor in Emmeloord? Administratie- en Adviesbureau Hoving staat voor vakkundige oplossingen voor jouw fiscale & administratieve vraagstukken op een actieve & betrokken wijze.

Kan of mag je als accountantskantoor ook een administratiekantoor aanhouden? Dan boekt jouw boekhouder al je bonnetjes en facturen, maakt de btw-aangifte op en verstuurt deze. En die rol is minstens zo belangrijk (of eigenlijk belangrijker) dan de administratieve, verwerkende taak die een boekhouder doet. Door de persoonlijke benadering en korte lijnen kunnen wij u accuraat en doeltreffend begeleiden: van het voeren van de administratie -tot aan de fiscale aangiften. Wanneer u uw administratie uitbesteedt wilt u zeker weten dat dit goed gebeurt.

Hoe vind ik een goede boekhouder? Wij zijn werkzaam voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf in zeer verschillende branches zoals: ICT, detailhandel, kleding, auto- accessoires, groothandel, dienstverleners, horeca en drukkerijen. We bieden u de mogelijkheid om uw boekhouding online te verwerken. Een goede boekhouding valt en staat met het goed doorgronden van de achtergrond en het op orde houden van de cijfers. De Cijfer Company is gespecialiseerd in administratieve diensten voor ondernemers, zoals zzp'ers, mkb'ers, bv's en stichtingen.

Een goede boekhouder vinden is gemakkelijk met In de adressenlijst en op het interactieve kaartje vindt u het adres van een passende boekhouder. Met jarenlange kennis en ervaring in de administratie en belastingzaken, werken wij voor zowel kleine ondernemers als het MKB. Laat deze administratieve ergernis niet oplopen tot een onoverzichtelijke berg papierwerk, met alle gevolgen van dien, maar schakel Administratiekantoor de Kade in. Bij Administratiekantoor De Lier kunnen zowel de MKB-ondernemer als de particulier terecht voor administratieve en fiscale dienstverlening en een gedegen en onafhankelijk advies.

Bij sommige boekhouders wordt dit nog duurder als je ook inkomstenbelasting wil laten doen, maar bij anderen zit dit er wel bij. A=A Administratiekantoor haalt uw administratieve last graag van uw schouders, zodat u niet meer tegen stress en achterstallig werk aan loopt. Wij maakten tot eind december 2013 deel uit van Administratiekantoor Het Perspektief. Het grote aantal creatieve ondernemers dat we bijstaan met hun boekhouding en administratie is illustratief voor onze brede expertise. De boekhouders en belastingadviseurs van ons administratiekantoor in Emmeloord weten als geen ander hoe belangrijk het is om een inzichtelijke bedrijfsadministratie te voeren.

Een boekhouder zal immers op jaarbasis meer tijd besteden aan jouw boekhouding dan een accountant. Als financieel adviseur geven wij aan onze klanten financieel en fiscaal advies bij diverse vraagstukken en belastingzaken. Deskundigheid, betrokkenheid en de advisering aan u als klant staan bij Administratiekantoor read more de Goeijen centraal. Vraag uw boekhouder wel om tijdig te laten weten wanneer de beoogde werkzaamheden buiten de begroting vallen. De geautomatiseerde verwerking wordt gedaan met administratieve software; een zeer goed en modern financieel programma.

Ons startersplatform werkt samen met lokale boekhouders- en accountantskantoren die je graag op weg willen helpen. Zo heeft u altijd en overal toegang tot uw financiële administratie. Het probleem bij toepassing van deze definitie van een accountantskantoor is niet gelegen in de tweede voorwaarde wat nu onder ‘bedrijfsmatige professionele diensten' moet worden verstaan. Het verzorgen van uw administratie is iets dat veel bedrijven graag uitbesteden. Kiezen voor ons als uw boekhouder Haarlem betekent dat u niet de hoofdprijs betaalt voor het laten uitvoeren van een financiële administratie.

Deze wet wordt aangehaald als: Wet stichting administratiekantoor beheer financiële instellingen. Als uw administratiepapieren na de 15e van de maand van aangifte aan ons worden geleverd, is het voor ons normaliter niet haalbaar om btw-aangiften op tijd te doen. Administratieve taken kunnen een hoop tijd in beslag nemen. KeesdeBoekhouder bestaat uit een team boekhouders die jou helpen het beste uit je onderneming te halen. Binnen het Finovion concept bieden wij onze klanten actueel financieel inzicht, waardoor we tezamen met de ondernemer de vinger aan de financiële pols kunnen houden en tijdig kunnen bijsturen indien nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *